NANA ruokatutin idea!

NANA ruokatutti helpottaa ruuhkavuosien keskellä. Lisäruuan antaminen NANA ruokatutilla antaa mahdollisuuden nauttia väljemmistä ruokailuhetkistä.

Nanatutin visio rakentui omankäyttökokemuksien perusteella.

Haluan, että NANA ruokatutin mielikuva on helposti lähestyttävä. NANA ruokatutin tiimin tavoitteena olla osana tukemassa vanhempia vauvan hoitamisen tuomissa haasteissa, imetystä unohtamatta.

NANA ruokatutin kehittäjänä, ensisijaisesti halusin myös imettää vauvaa heti synnytyshetkestä lähtien, mutta kaikki ei sujunutkaa, niin miten olisin itse sen halunnut. Vauva ei suostunut imemään, vaan annetiin hänelle korviketta. Osastolla kyllä kannustettiin, opastettiin ja autettiin, mutta tilanteen vaatiessa en myöskään kokenut huonoa omaatuntoa siitä, että turvauduin korvikkeeseen. Näin ollen sain vauvan tyytyväiseksi ja sain hiukan rauhoteltua itseäni isosta synnytyksestä.

Imettämistä harjoiteltiin kotona ja vauva alkoikin pikku hiljaa imemään myös rintaa, mutta annoin myös korviketta siinä sivussa, näin ollen myös mieheni pystyi osallistumaan vauvan hoitoon.

NANA ruokatuttin idea syntyi?

Väsyneenä ja molemmat kipeinä, tuli vastaan NANA ruokatutti idea, eli nopeasti ja puhtaasti liitettävä tutti suoraan kierteelliseen tetrapack- juomapurkkeihin. Wau mikä aikaa ja vaivaa säästävä idea. NANA ruokatutin ansiosta en tarvitse tuttipulloja vaan NANA ruokatutin ja juomapurkin.

Toisen lapsen kohdalla imetys lähti sujumaan luonnostaan jo sairaalassa. Maatilanemäntänä osallistuin maatilaarjen pyörittämiseen jo äityislomaikana, silloin isona apuna oli mummu ja pappa. Heille helpotuksena oli, että vauvalle pystyivät syömään korviketta ja näin ollen saivat hoidettua päiväunet ja syöttämisen vaivattomasti. Kotona vauvaa imetin. Eli korvikkeen anto ei syrjäyttänyt omalta osaltaan imetystä.

Imetyksen ja pulloruokinnan yhdistäminen

Pulloruokinnan voi hyvin yhdistää imetykseen. Mikäli lapsi saa samalla aterialla sekä rintaa että pulloa, ruokailu aloitetaan rintamaidolla. Jotta lapsen kiinnostus rintaa kohtaan säilyisi, pulloon kannattaa valita tuttiosa, josta maitoa ei valu liian nopeasti. Lapsi voi turhautua rinnalla, jos hän saa pullosta maitoa huomattavasti pienemmällä vaivalla.

NANA ruokatutti säästää aikaa.

NANA ruokatutit on hyvä pestä käsin tiskiaineella. Sterilointi on hyvä suorittaa keittämällä viiden minuuntin ajan. Nana ruokatutit tulee tarkastaa ennen käyttöönottoa. Halkeilevat NANA ruokatutit tai poikki mennyt kiristysrengas tulee vaihtaa uuteen. NANA ruokatutti mahdollistaa nopeat pesu toimenpiteet.

Matkaruokailu NANA ruokatutilla.

Matkalle on usein kätevintä ottaa mukaan purkki nestemäistä korviketta, näin ollen NANA ruokatutin käyttö mahdollistaa sujuvan matkustamisen. Normaalien tuttipullojen käytössä, vaihtoehtona on kantaa mukana kuumaa vettä esim. termospullossa ja erikseen pussillinen korvikejauhetta. Veden säätämiseksi sopivan lämpöiseksi on hyvä olla puhdasta kylmää steriloitettua vettä mukana.

Lentokoneessa matkustaessa, vauvan ruuat saa viedä mukana lentokoneen käsimatkatavaroissa.

Voit olla oma itsesi riippumatta ympäristöpaineista.

Lahjakortti